Döküman

IOS için Kablosuz İnternet Bağlantısı Hk.

İNDİRMELER

Üniversitemiz kablolu/kablosuz ağ sisteminde yapılan çalışma sonucunda, kablosuz internet erişimi için aşağıda belirtilen adımlar takip edilerek bağlantı sağlanabilmektedir. Üniversitemiz personelleri ktun_personel, öğrencilerimiz ise eduroam ağlarına kullanıcı adı ve şifrelerini kullanarak bağlantı sağlayabilir.

İŞLEM ADIMLARI

1. Yukarıda belirtilen linkten ayar dosyasını Safari web tarayıcısını kullanarak indirdiğinizden emin olunuz.

2. Profili Yükle seçeneğini seçtikten sonra, telefonunuza ait kişisel parolanızı giriniz. Sonraki adımda internet erişimi için adınıza tanımlanan kullanıcı adı ve şifrenizi giriniz.

3. Profil yüklendi sayfasından bitti seçeneğini ve sertifikaya güven seçeneğini seçerek ağ bağlantısını tamamlayınız.